Με πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο των μονώσεων η Εργομονωτική, έχει αναλάβει, σχεδιάσει και υλοποιήσει με συνέπεια και επιτυχία μονώσεις ταρατσών, στεγανοποιήσεις και κατασκευή δαπέδων σε ιδιωτικά και δημόσια,μικρά και μεγάλα κτίρια σε όλη την Ελλάδα.

Με έρευνα για υλικά και τεχνολογίες που αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες μόνωσης και στεγανοποίησης, η Εργομονωτική, βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην πρωτοπορεία του χώρου. Συμμετέχοντας λοιπόν σε ερευνητικά προγράμματα, έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη ότι αφορά τόσο τα υλικά όσο και τα μηχανήματα και τεχνολογίες που κάνουν την μόνωση και την στεγανοποίηση όσο το δυνατόν πιο αποδοτική και αποτελεσματική.

Μελετώντας και ερευνώντας το κάθε έργο που αναλαμβάνει, η Εργομονωτική, είναι σε θέση να φέρει εις πέρας ακόμη και τα πλέον δύσκολα και απαιτητικά έργα.

Κάθε έργο είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο, και γιαυτό το λόγο η μελέτη του και η επιλογή των υλικών, των τεχνολογιών και μηχανημάτων που θα χρησιμοποιηθούν είναι το πρώτο μέλημα της Εργομονωτική.

Με αυτόν τον τρόπο, η μόνωση, η στεγανοποίηση ή το δάπεδο έχει την εφαρμογή που χρειάζεται το κτίριο με το καλύτερο και αποτελεσματικότερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ιδιοκτήτη.

Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες μόνωσης ή στεγανοποίησης του κτιρίου, η Εργομονωτική, εφαρμόζει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Με εξειδικευμένο και ενημερωμένο προσωπικό και διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, μονώνουμε και στεγανοποιούμε οποιαδήποτε επιφάνεια, δίνοντας στο κτίριο την προστασία που χρειάζεται.

Έτσι η μόνωση και η στεγανοποίηση της Εργομονωτική έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και απόλυτη απόδοση, κάνοντας εμάς υπερήφανους για τα έργα μας και εσάς απόλυτα ικανοποιημένους για την επιλογή σας να αναθέσετε στην Εργομονωτική την μόνωση ή και την στεγανοποίηση του κτιρίου σας.

Η Σκρέκας – Εργομονωτική, είναι εταιρεία μονώσεων και εφαρμογών πολυουρεθάνης και πολυουρίας πιστοποιημένη κατά DIN – DQS