Τα σταμπωτά δάπεδα τα τελευταία χρόνια κερδίζουν ολοένα και περισσότερο χώρο ως επιλογή για δάπεδο σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Η ΣΚΡΕΚΑΣ-Εργομονωτική, μπορεί να εφαρμόσει σταμπωτό δάπεδο σε αίθρια, χώρους στάθμευσης,βεράντες ,εισόδους,καταστρώματα πισίνας και σκάλες. Επιλέγοντας σταμπωτό δάπεδο, γίνεται επιλογή ισχυρού τσιμεντένιου δαπέδου, αλλά ταυτόχρονα αναβαθμίζεται αισθητικά ο χώρος αφού εντάσσεται άμεσα στη συνολική δομή του.

Με τα πολλά σχέδια και υφές που υπάρχουν, το σταμπωτό δάπεδο, παίρνει το σχέδιο και το ύφος που αρμόζει στον περιβάλλοντα χώρο και καλύπτει πλήρως τις αισθητικές απαιτήσεις του αρχιτέκτονα και του ιδιοκτήτη.

‘Εχοντας πολυετή πείρα στην κατασκευή σταμπωτών δαπέδων, η ΣΚΡΕΚΑΣ-Εργομονωτική, μπορεί να εγγυηθεί την κατασκευή σταμπωτού δαπέδου που θα αντέξει σε χρήση αλλά και χρόνο αλλά ταυτόχρονα σε σχέδια που θα εντυπωσιάσουν τόσο τον ιδιοκτήτη όσο και τους επισκέπτες του χώρου.

Με τα μηχανήματα, τα πατρόν και την πείρα, τα σταμπωτά δάπεδα της ΣΚΡΕΚΑΣ – Εργομονωτική είναι η καλύτερη αλλά και οικονομικότερη λύση για οποιοδήποτε χώρο του κτιρίου.

Έκθεση

Επιλέξτε σχέδιο στάμπας για το δάπεδο σας.  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα σχέδια

Εργασίες